Hulp en Zorg

Iedereen kent momenten dat een helpende hand een uitkomst zou zijn. Heb je hulp nodig? Praktisch of geestelijk? Binnen Berea hebben we een pastoraal team beschikbaar voor leden en bezoekers. Je kunt bij het pastoraat terecht als je bijvoorbeeld hulp nodig hebt bij ziekte, depressie, verslaving, relatieproblemen of maatschappelijke problemen. 

Wie zijn we?
Het pastorale team bestaat uit een kernteam, aangevuld met pastorale, diaconale en zorgwerkers. Samen zijn wij beschikbaar en willen wij de “lijn van hoop” zichtbaar en tastbaar maken in in de levens van mensen. Je vraag komt alleen bij het kernteam terecht. Zij kijken of je vraag geschikt is voor bijv. het kaarten/bloementeam, het pastorale of diaconale team. 


Stel je vraag
Ben je vastgelopen? Heb je hulp nodig of wil je graag een gesprek? Via ons contactformulier kun je jouw vraag stellen. Je kunt ook de 'pastoraat'-oudste Hessel Robbers of de voorzitter van het kernteam Tjitske van Veldhuizen benaderen. Zij is het eerste aanspreekpunt en zal haar best doen om je in contact te brengen met personen die je de gevraagde hulp kunnen bieden.


Contactformulier: Hulp en Zorg

Uw naam 
Achternaam 
E-mail 
Telefoonnummer 
Wat is je hulpvraag? 
Privacyverklaring   "Ja ik ben 16 jaar of ouder en ik geef toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens zoals vermeld in onze privacyverklaring"  
Vul het volgende in 
 Help ons om SPAM te voorkomen
   Stuur mij een kopie van de mail
    

Onze privacyverklaring kunt u hier bekijken.

God kennen en Hem bekend maken!

Contact gegevens

  • Heemradenlaan 125, Apeldoorn
  • Postbus 4120, 7320 AC, Apeldoorn

Giften

Je kunt een gift overmaken voor het werk van Berea De Maten. Onze bankrekening is: NL17 ABNA 0438 6678 16 t.n.v. Evangelische Gemeente Berea. ANBI 2018