Nieuws

Avondmaal 03Zondagmiddag 15 september om 15:30 uur is er weer gelegenheid om avondmaal in kleine kring te vieren. Theo van Diepen zal de overdenking verzorgen.
Ieder is welkom op dit avondmaal, maar in het bijzonder degenen, die de reguliere dienst niet meer (of tijdelijk niet) kunnen bezoeken. De bijeenkomst is van 15:30 tot ongeveer 16:45 uur. We komen samen bij Tineke de Vries. Ook als u nog niet eerder bent geweest, wees van harte welkom!
Na afloop is er gelegenheid om samen na te praten bij een kopje koffie of thee.

 

Dorcas logoOp 1 oktober 2019 opent Dorcas de kringloopwinkel op de Laan van Westenenk 108. Hier wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de inrichting van Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Nederland telt op dit moment reeds 35 Dorcas vestigingen. Deze horen bij de bekende hulporganisatie Dorcas uit Andijk. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die door Dorcas Aid International wereldwijd worden uitgevoerd en die gericht zijn op duurzame hulp aan de allerarmsten. Binnen het Regiocentrum is ruimte voor in Apeldoorn vinden verschillende activiteiten plaats: kringloopwinkel, taalonderwijs voor statushouders en opslag voor andere vestigingen van Dorcas.

Voor de werkzaamheden in het nieuwe centrum zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Voor het in ontvangst nemen of ophalen van goederen bij mensen thuis, het sorteren en prijzen daarvan, contact met bezoekers in de winkel en voor kassawerkzaamheden. Natuurlijk zijn er nog veel meer werkzaamheden wanneer het centrum straks van start gaat. Vrijwilligers kunnen met een paar uur inzet al een belangrijke bijdrage leveren. Heeft u belangstelling of wilt u zich inzetten voor Dorcas Regiocentrum Apeldoorn, dan kunt u contact opnemen met Hieke Goos. Dat kan telefonisch op nummer 06 - 5141 0171 of via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

God kennen en Hem bekend maken!

Contact gegevens

  • Heemradenlaan 125, Apeldoorn
  • Postbus 4120, 7320 AC, Apeldoorn

Giften

Je kunt een gift overmaken voor het werk van Berea De Maten. Onze bankrekening is: NL17 ABNA 0438 6678 16 t.n.v. Evangelische Gemeente Berea. ANBI 2018