Nieuws

Cursus vluchteling sIn de komende week komt de eerste groep asielzoekers naar Apeldoorn. Hoe kunnen we met hen omgaan nu ze bij ons komen wonen? Wat zouden we voor hen kunnen betekenen? De organisatie Gave wil ons daarbij helpen en biedt hiervoor een cursus aan van 3 avonden. Voor verdere info en opgave: www.gave.nl/apeldoorn

Avondmaal 03Zondagmiddag 20 januari om 15:30 uur is er weer gelegenheid om avondmaal in kleine kring te vieren. Jaco van der Schaaf zal de overdenking verzorgen. Ieder is welkom op dit avondmaal, maar in het bijzonder degenen, die de reguliere dienst niet meer (of tijdelijk niet) kunnen bezoeken.
De bijeenkomst is van 15:30 tot ongeveer 16:45 uur. We komen samen bij Tineke de Vries. Ook als u nog niet eerder bent geweest, wees van harte welkom! Na afloop is er gelegenheid om samen na te praten bij een kopje koffie of thee.

bya 2Ook in 2019 zal er weer een zomerkamp plaatsvinden voor tieners uit Berea de Maten en Berea Noord. Om dit kamp mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar een aantal leiders. BYA is een zomerkamp voor tieners die net het eerste jaar van het voortgezet onderwijs hebben gedaan en tot en met tieners die zestien jaar zijn. Tijdens de eerste week van de zomervakantie (20-27 juli 2019) organiseren wij een kamp met allerlei grensverleggende activiteiten. Tieners worden uitgedaagd tijdens sportieve activiteiten en leren ondertussen leeftijdsgenoten en God beter kennen.
Lijkt het jou leuk om als leiding mee te gaan op dit kamp? Dan horen we graag van je, zodat we ons team verder compleet kunnen maken. Bij interesse, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

God kennen en Hem bekend maken!

Contact gegevens

  • Heemradenlaan 125, Apeldoorn
  • Postbus 4120, 7320 AC, Apeldoorn

Giften

Je kunt een gift overmaken voor het werk van Berea De Maten. Onze bankrekening is: NL17 ABNA 0438 6678 16 t.n.v. Evangelische Gemeente Berea. ANBI 2017