Nieuws

Avondmaal 04Zondagmiddag 18 november om 15:30 uur is er weer gelegenheid om avondmaal in kleine kring te vieren. Andries Visser zal de overdenking verzorgen. Ieder is welkom op dit avondmaal, maar in het bijzonder degenen, die de reguliere dienst niet meer (of tijdelijk niet) kunnen bezoeken.
De bijeenkomst is van 15:30 tot ongeveer 16:45 uur. We komen samen bij Tineke de Vries, Westkreek 47. Ook als u nog niet eerder bent geweest: van harte welkom! Na afloop is er gelegenheid om samen na te praten bij een kopje koffie of thee.

De liefde van mijn vaderDoor Gods genade heb ik een boek mogen schrijven en was Uitgeverij Zoeklicht bereid het te publiceren.
Barbera Nooitgedagt

Inhoud
Herman groeit op met het probleem dat zijn vader niet van hem houdt. Met dat verdriet moet hij zien te leven. Als hij 65 jaar is, komt hij er door DNA onderzoek achter dat hij geen kind van zijn ouders is. Samen met zijn kleindochter gaat hij op zoek naar zijn familie en dan blijkt wat voor dramatische gebeurtenissen er in het begin van zijn leven zich hebben afgespeeld. Herman vindt zijn ouders maar daarvoor moet hij afreizen naar Israël.
Deze roman is gebaseerd op het feit dat in de oorlog veel Joodse baby’s bij niet-Joodse gezinnen werden onderge¬bracht. Na de oorlog bleven veel kinderen in dit gezin en het kwam zelfs voor dat ze geen contact mochten hebben met hun overgebleven Joodse familie. Zo werd er bewust aan gewerkt dat deze kinderen hun Joodse identiteit verloren. Je kunt het boek kopen of bestellen bij de boekhandel

 

Man Arise 2018 001

... Zo ook op de aarde.

De krachtige boodschap in het gebed wat Jezus ons leerde is het uitgangspunt van ManArise 2018. Uw wil geschiede, zoals in de hemel zo ook op de aarde. De hemel op aarde brengen heeft te maken met het denken, de werken en de waarden van de hemel. Jezus heeft in zijn handel, wandel en daden ons het koninkrijk van de hemel getoond.

Ben jij een man die vanuit zijn omstandigheden kijkt naar de hemel met de hoop dat er een wonder gebeurt? Of wil jij de man zijn die kijkt vanuit een hemel perspectief naar zijn omstandigheden. Die vanuit zijn identiteit als zoon van God denkt, handelt en wandelt. En vanuit de waarde en principes van het koninkrijk van God impact heeft? Impact in je relatie, huwelijk, gezin, vriendschappen, werk, school of welke plek dan ook waar jij invloed op uitoefent.

Kom naar ManArise, waar je naast krachtige sprekers en steengoede worship ook andere mannen ontmoet die hetzelfde verlangen hebben als jou; impact hebben op de levens om hen heen!

De conferentie start op vrijdagavond 19.30 uur en duurt tot zaterdagavond 22.00 uur. Je kunt je hieronder aanmelden als daggast, wat inhoudt dat jij zelf (al dan niet) zorgt voor de overnachting vrijdagavond óf met een overnachting geregeld door ons. In beide gevallen regelen wij jouw maaltijden op zaterdag. Aanmelden en deelname is op collecte basis.

Voor meer informatie en aanmelden mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

God kennen en Hem bekend maken!

Contact gegevens

  • Heemradenlaan 125, Apeldoorn
  • Postbus 4120, 7320 AC, Apeldoorn

Giften

Je kunt een gift overmaken voor het werk van Berea De Maten. Onze bankrekening is: NL17 ABNA 0438 6678 16 t.n.v. Evangelische Gemeente Berea. ANBI 2017