Nieuws

Opvoeden 3.7Onderdeel van de themaperiode ‘Relaties’ in Berea Noord en Berea de Maten is de opvoedcursus ‘Opvoeden 3.7′.
Een cursus waarbij je wordt geholpen om te kijken naar jezelf en naar je kind(eren), wie ben jij en wie zijn zij. Dat is de basis om na te denken over wat voor soort gezin je wil zijn. Wat maakt jullie gezin uniek en wat vinden jullie belangrijk? Nadat je daar over nagedacht hebt, krijg je praktische tips over hoe jullie met elkaar, ouders en kinderen, daar richting aan kunnen geven.
Een cursus die waardevol is voor gezinnen met kinderen en voor gezinnen met tieners.
Voor meer informatie en aanmelden kijk je op www.berea-jongerenwerk.nl/opvoeden.

expositie3Tot eind september is bij Berea Noord de tentoonstelling 'En zie...' van Otto de Bruijne te zien. Het gaat om een serie werken gebaseerd op het bijbelboek Openbaring. Otto komt op 19 september om 19.45 uur in het gebouw 't Kruispunt, Zilverschoon 114 hierover zelf vertellen. Een ongetwijfeld inspirerende avond met tekst, beeld en muziek. Klik hier om een digitale flyer met de uitnodiging voor deze avond te bekijken.

God kennen en Hem bekend maken!

Contact gegevens

  • Heemradenlaan 125, Apeldoorn
  • Postbus 4120, 7320 AC, Apeldoorn

Giften

Je kunt een gift overmaken voor het werk van Berea De Maten. Onze bankrekening is: NL17 ABNA 0438 6678 16 t.n.v. Evangelische Gemeente Berea. ANBI 2017