Themadiensten

Ben jij op zoek naar God of wil je meer weten over het christelijk geloof? We kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt om zomaar een kerk binnen te stappen. Wij organiseren daarom samenkomsten die speciaal bedoeld zijn voor mensen zoals jij. Deze zogenaamde 'themadiensten' zijn samenkomsten waarin we in 'normaal Nederlands' proberen uit te leggen en te laten zien wie God is en waarom wij zo graag voor en met Hem willen leven. Dat gebeurt door middel van dans, drama, muziek, zang, multimedia en bijbeluitleg. En dat alles met een gezonde mix van humor en ernst.

Mocht je kinderen hebben, dan zijn deze ook van harte welkom. De allerkleinsten zullen zich thuis voelen bij de Eureka créche, bij de peuters en voor de overige kinderen tot 12 jaar wordt binnen verschillende leeftijdsgroepen een speels en eigentijds programma verzorgd onder de naam Eureka Kids. De gastendiensten beginnen om 10:00 uur en duren maximaal anderhalf uur. Na afloop is er de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie, in een gemoedelijke sfeer, nog wat na te praten. Wij zien ernaar uit je binnenkort eens als gast te mogen begroeten. Schroom niet, want deze diensten zijn er speciaal voor jou!

God kennen en Hem bekend maken!

Contact gegevens

  • Heemradenlaan 125, Apeldoorn
  • Postbus 4120, 7320 AC, Apeldoorn

Giften

Je kunt een gift overmaken voor het werk van Berea De Maten. Onze bankrekening is: NL17 ABNA 0438 6678 16 t.n.v. Evangelische Gemeente Berea. ANBI 2017