Andrew en Alicia Teeuwen

Andrew en Alecia Teeuwen met Philip, Susannah, Nathanael en Esther - Griekenland

Pioneers is een Amerikaanse, interkerkelijke zendingsorganisatie met als visie en missie: het mobiliseren van teams om God te verheerlijken onder onbereikte bevolkingsgroepen door middel van gemeentestichting.

Voordat Andrew (Nederland) en Alecia (VS) en hun gezin in Athene in Griekenland kwamen wonen en werken, werkten zij als gemeentestichters in Albanië en Kosovo. Zij proberen op creatieve wijze hun geloof uit te dragen o.a. via sportactiviteiten. Het is hun visie de Griekse (evangelische) kerk aan te moedigen en een bredere visie en betrokkenheid bij zending en evangelisatie te ontwikkelen. Daarnaast hebben zij het verlangen om Albanese immigranten met het evangelie te bereiken.

Ondertussen is er een nieuwe Albanese kerk opgestart. Sinds vorig jaar is Andrew Regioleider voor de Zuidelijke Balkan. Deze regio bestaat uit Griekenland, Albanie, Kosovo, Macedonie en Bulgarije. Zij ervaren het als een voorrecht en een uitdaging om in deze verschillende landen betrokken te zijn bij het werk in Gods Koninkrijk.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
God kennen en Hem bekend maken!

Contact gegevens

  • Heemradenlaan 125, Apeldoorn
  • Postbus 4120, 7320 AC, Apeldoorn

Giften

Je kunt een gift overmaken voor het werk van Berea De Maten. Onze bankrekening is: NL17 ABNA 0438 6678 16 t.n.v. Evangelische Gemeente Berea. ANBI 2017