Home

 

 

 

Activiteiten

Kerkdienst 7 maart (livestream)

Datum 7 maart 10:00 - 11:15

Kerkdienst 14 maart (livestream)

14 maart 10:00 - 11:15

Kerkdienst 21 maart (livestream)

21 maart 10:00 - 11:15

Kerkdienst 28 maart (livestream)

28 maart 10:00 - 11:15

Berea de Maten op Youtube

Abonneer je op ons YouTube kanaal!
Kijk alle uitzendingen terug en meer.

youtube

 

Onze diensten zijn ook te beluisteren of downloaden via deze site. Of bekijk alle video's van Berea De Maten

 

Berea@Home

Berea@Home: Gezinsdienst zondag 28 februari

Opgelucht
Het zal je maar gebeuren… Ben je eindelijk vrij, komen ze je toch nog achterna, ze lijken je wel bijna in te halen. En hard rennen helpt ook al niet want voor je is een grote zee. Daar sta je dan… Je hoort Mozes zeggen: “Wees niet bang, wacht rustig af. Dan zul je zien hoe de Heer vandaag voor jou de overwinning behaalt. De Heer zal voor je strijden, je hoeft zelf niets te doen.” Lukt het om naar de overkant te komen? Hoe het verder gaat dat hoor je van professor Cool, hij is zondag onze speciale gast. Maar er is nog veel meer voor jong en oud deze dienst. Er wordt gedanst, kinderen zingen mee met de muziekgroep en we gaan natuurlijk kijken naar die leuke filmpjes die jullie hebben ingestuurd!

Volg deze gezinsdienst live vanaf 10:00 uur via onderstaande link

 20210228

 

BereaKids
Yes, ook BereaKids is Online! De afleveringen zijn te bekijken via onderstaande link.

bereakidsonline

De ochtendzon-Zoon-zoen

Een liefdevolle start van de dag over de Zon die weer opkomt en het omgaan met de schepping. De Zoon die we liefhebben en navolgen. En de Zoen als symbool voor verbinding en gemeenschap. We hopen dat je op maandag en donderdag vanaf 7.15 uur bij je ontbijtje (of later) zult aanhaken via de onderstaande link:

zoen

  • De activiteiten van Berea de Maten zijn aangepast aan de huidige situatie rondom covid-19. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram. Of houd deze website in de gaten.
     

    instagramfacebook

  • Heb je hulp nodig of wil je verder praten? Kom in contact met ons pastoraal team.
  • Benieuwd naar het laatste berea-nieuws? Alle bijzonderheden en laatste updates vind je hier.

Wat is Berea?

Een groep mensen met één ding gemeenschappelijk.

Wij zijn een veelkleurige groep van verschillende mensen die in ieder geval dit gemeen hebben: ons geloof in Jezus Christus We geloven dat wat Hij tweeduizend jaar geleden heeft gedaan en gezegd ook voor ons leven nu relevant is. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken!

Lees meer

Wie is Jezus?

Jezus kent je persoonlijk en heeft een plan met jou.

Hij liep twintig eeuwen terug op aarde rond en toch kent bijna iedereen Zijn naam. We kunnen niet om Hem heen. Zijn geboorte is het begin van onze jaartelling. Hij is het middelpunt van onze geschiedenis. Hij is de weg naar God de Vader en heeft een plan met jouw leven. Wil je meer weten over Jezus klik dan door naar ikzoekGod.nl

Lees meer 

Wat te verwachten?

Onze deur staat voor je open!

Elke zondag staat onze deur wijd open voor mensen van allerlei achtergronden. We zijn een plek waar iedereen zich welkom mag weten. Een plek waar je God en mensen die in Hem geloven kunt ontmoeten en door alles heen iets van Gods liefde mag ervaren. Onze diensten beginnen – tenzij anders aangegeven – om 10:00 uur.

Lees meer

Berea jongerenwerk: Jij bent belangrijk!

Ben jij op zoek naar een plek waar je gewoon jezelf mag zijn? Waar je veel lol kunt hebben? Waar je even niets moet? Waar je vragen over het geloof mag stellen?

Of misschien ben je gewoon behoefte aan een goed gesprek? Vind je het geloof moeilijk, saai en lastig? Of wil je juist geïnspireerd worden om anderen te vertellen over Jezus?

Ja? In dat geval ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons kun je lekker hangen met vrienden en leuke dingen doen. Je kunt je uitleven, uitgedaagd worden en ook je geloof verdiepen. Want jij bent belangrijk!

Lees meer
 
Beluister de laatste preek
 
Nieuws
 
Onze zendelingen
 
Berea Connect
 
 
God kennen en Hem bekend maken!

Contact gegevens

  • Heemradenlaan 125, Apeldoorn
  • Postbus 4120, 7320 AC, Apeldoorn

instagramfacebook

Giften

Je kunt een gift overmaken voor het werk van Berea De Maten. Onze bankrekening is: NL17 ABNA 0438 6678 16 t.n.v. Evangelische Gemeente Berea. ANBI 2019