BereaKids peuters

Iedere zondagochtend is er een eigen programma voor de peuters vanaf ongeveer 2,5 tot 4 jaar. Vanaf 09:45 uur kunnen de kinderen gebracht worden en mogen ze lekker met elkaar spelen, kleuren, boekjes lezen of voorgelezen worden.


Programma

We gaan halverwege de ochtend in een kring. We lezen voor uit een boekje over het thema of vertellen een kort verhaal. Daarna praten we in een kort groepsgesprekje met elkaar over het verhaal. Dit gebeurt natuurlijk helemaal op het niveau van de peuter. Hierna wordt nog even gezellig wat geknutseld of gekleurd. We zingen liedjes die bij het thema passen of die de kinderen zelf uitkiezen. Daarna drinken we wat met de kinderen en krijgen ze een lekker koekje. Daarna wordt er weer lekker gespeeld en doen we soms ook nog wat bewegingsspelletjes op allerlei liedjes. Wanneer de dienst is afgelopen kunnen de kinderen weer opgehaald worden door hun papa of mama. We hopen dat de kinderen op deze manier Gods liefde mogen ervaren, en dat ze God mogen kennen als hun vriend die er altijd voor hen is.

 

Peuterleiding

Het team bestaat meestal uit één van de ouders van de kinderen. En er is een tiener bij, die het leuk vindt om met de kinderen te spelen.

Meld je kind aan voor het bezoeken van BereaKids via het aanmeldformulier

God kennen en Hem bekend maken!

Contact gegevens

  • Heemradenlaan 125, Apeldoorn
  • Postbus 4120, 7320 AC, Apeldoorn

instagramfacebook

Giften

Je kunt een gift overmaken voor het werk van Berea De Maten. Onze bankrekening is: NL17 ABNA 0438 6678 16 t.n.v. Evangelische Gemeente Berea. 
ANBI 2022